Matguide i NYC: Frukost

I New York åt vi så himla god mat, jag tror inte det var en enda måltid som vi kände oss missnöjda över. Jag fotade nästan alla måltider så jag tänkte att jag skulle tipsa om de bästa matställena i var på! Vi börjar med frulle.
 
THE BUTCHER'S DAUGHTER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta stället gick vi till den andra dagen - så himla mysigt ställe! Jag åt avokadomacka med ägg och Carolina valde granola med yoghurt och bär. Det smakade så gott och det var väldigt mättande. Vi drack även varsin smoothie. Kostade lite mer än vad vi skulle lagt på en frukost, men ändå värt upplevelsen. Maten var lite mer åt det nyttiga och ekologiska hållet. Älskade deras inredning också, kändes så personligt! Låg i närheten av China Town och Little Italy.
(Adress: )
 
THE STANDARD GRILL
 
 
Detta var ett jättemysigt ställe i Meatpacking som vi åt frukost på. Jag hade hört om det på Instagram och bloggar och det såg bara så gott ut så vi ville testa det! Våfflorna serverades med nutella och jordgubbar och ja det var såå gott. Vi beställde varsin smoothie också och tyvärr var dom inte riktigt så amazing som vi trodde, men ändå värt att gå dit för våfflorna. Så mysig miljö också! Aningen dyrt här dock, men äsch vi var ju på semester!
(Adress:
 
BUBBY'S
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta stället gick jag till efter tips från en blogg. Stället heter Bubby's och vi åt pannkakor (såklart haha). På bilden ser ni det jag åt vilket var pannkakor med blåbär och sirap... mums. Beställde också en pink lemonade. Varför inte när det finns på menyn liksom ;). Minns inte riktigt vad priserna låg på här. Det var värt det i alla fall minns jag! Det finns två Bubby's i New York men vi var på den i Tribeca.
(Adress: 120 Hudson St, New York, NY 10013, USA)
 
 TWO HANDS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var den sista frukosten innan vi drog hem och det var också ett toppenställe. Det heter Two Hands och ligger i Chinatown, vilket jag blev lite paff över faktiskt haha. Det kändes lite missplacerat bara för att den här restaurangen var rätt så hipster haha vilket inte kändes så "Chintown". Men jag gillade att den var lite diskret. Inredningen är så himla fin och påminner mig om The Fault In Our Stars med molnen som hänger från taket. Såklart smakade frukosten toppen, Carolina beställde avokado macka och jag beställde en varm macka med pesto & kyckling. Sen beställde vi en fruktsallad att dela på också. Till dricka valde Carolina en vattenmelonsjuice med mint och jag valde en chai. Juicen var jättefräsch och god men min chai var mindre bra faktiskt, bara för att jag jämför den med Sveriges haha... den smakade mest varm mjölk faktiskt. Äsch, chai kanske inte är deras specialitet ;). Avsett från det, var det en sjukt bra frukost att avsluta med, kan definitivt rekomendera!
(Adress: 164 Mott St, New York, NY 10013, USA)
 
Det var alla frukostställen jag hade att komma med! Även om vissa frukostar kostade mer än andra så var alla värda att testa och vi blev aldrig besvikna. Maten i USA kan man alltid lita på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback

    Kontakta mig
    josephine@photojosephine.com