Electric Touch

Här var det ett tag sen jag skrev! Har bara lagt upp massa San Fran bilder men inte snackat om livet något, så tänkte att vi kunde göra det nu istället. Har så mycket som pågår just nu så jag är inte inne här superofta men det gör inte mig så mycket, utan det är skoj att bara skriva lite då och då.
 
Sist jag skrev hade jag ett par dagar kvar till Norge och nu är det några dagar sen vi kom hem därifrån. Hade en såå himla bra resa med fina familjen! Vi gjorde forsränning (vilket var sååå roligt, vill göra det igen!) och fyra vandringar varav en av dem var Nordeuropas högsta berg! Det var något av det jobbigaste jag gjort men samtidigt något av det häftigaste. Det var sjukt mäktigt att se den utsikten efter att ha kämpat sig uppåt i över fem timmar konstant i en backe. Sjuk träningsverk + bränna fick jag också haha. Har massor med bilder + en liten video från resan som jag tänkte lägga upp när jag har tid!
 
Sen jag kom hem har jag träffat mina nära och även jobbat lite. Kändes inte så farligt att komma hem till vardagen, trivs rätt bra i den just nu. Veckan ser kul ut, har bland annat bio + Håkan planerat...!!
 
Kvällens vackra solnedgång <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback

    Kontakta mig
    josephine@photojosephine.com