25 mars 2015

Startade denna onsdagen med att se säsongsfinalen av Pretty Little Liars där man äntligen skulle få veta vem A är. Och ja, jag kan väl säga att jag vet, samtidigt inte... ni som kollar på serien vet vad jag menar. Var sedan i skolan fram till två ungefär och jobbade lite med gymnasiearbetet när jag kom hem. Snart är den helt färdig vilket ska bli riktigt skönt. Ska visa er resultatet när det är klart.
 
Just nu kan jag meddela att jag är på mindre bra humör då jag tror de flesta redan vet att Zayn har lämnat One Direction pga att han inte vill stå i rampljuset längre. Först slog det mig inte riktigt, utan jag bara satt och läste massa artiklar om det på nätet och tänkte väl bara att ja, det var väl tråkigt. Men sen tittade jag igenom Twitter & Instagram och såg massa uppdateringar om det och då började det sjunka in. Det är faktiskt sjukt j*vla tråkigt även om jag respekterar hans val. Det är ju bara inte samma sak när alla fem medlemmar är tillsammans... usch så sorligt. När man är så devoted till ett band som man stöttat och följt i tre år så tar det ganska hårt. Låter lite töntigt kanske, men jag känner faktiskt så. Kan tänka mig att många directioners sitter & gråter just nu...
 
 
Blev lite heartbroken när jag såg den här bilden på WeHeartIt. Nä usch, det är verkligen inte samma sak när de inte är fem stycken. Kommer inte vara samma One Direction längre :(.

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Så är det med "idoler", kan aldrig bli samma när det ändras. Det kan bli bra men aldrig samma!! <3

Svar: Ja, precis så är det. Man får försöka se positivt på det!
Josephine Einarsson

2015-03-27 @ 09:46:04
Blogg/hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Men först måste man få sörja en stund!!

Svar: Ja absolut! Det måste man verkligen få göra.
Josephine Einarsson

2015-03-28 @ 09:49:43
Blogg/hemsida: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback

    Kontakta mig
    josephine@photojosephine.com