Lazy sundays

Började denna dagen med att chilla i soffan med min bok och tittade lite på Vasaloppet som gick på TV. Sedan lagade jag ägg & bacon brunch till mamma som kom hem vid halv ett och hade gjort Vasaloppsspinning på gymmet (min mamma är galen, men grym!). Efter det satt vi båda i soffan och bara läste hela eftermiddagen och har nu läst ut Looking For Alaska som var riktigt bra. Det var en sån bok som sätter sig i hjärnan för jag har gått och tänkt på den resten av dagen. Sorlig, kom tårar flera gånger men åh jag gillade den. Har för mig att den fyller 10 år detta året också!
 
Efter det satte jag mig och kollade på utomlandsstudier eftersom jag hade fått ett mejl från EF. Och japp, tankarna började snurra lite, och jag är verkligen inne på att dra till min drömdestination och studera fotografering på ett av mina favoritställen. Just nu känns det mest som en lite overklig dröm, men nej - det ska bli av. Oavsett om det sker nästa år eller om tre år. Efter att ha gjort massa research om det på nätet märker jag att det skulle verkligen vara något för mig. Jag vill verkligen göra detta!
 
Sedan kom jag på att jag skulle behöva ett jobb också haha, så jag kollade upp lite sommarjobb och sökte några med hjälp och tips från bland annat min syster. Blev även middag framför TVn och en mysig film med mamma för att avsluta veckan på bästa sätt.
 
Även om det var en ganska lazy day så har det varit en mysig dag hemma och imorgon är det ny vecka. Längtar inte till att gå upp om ca 6-7 timmar till skolan. Men med tanke på att det bara är knappt 3 månader kvar tills jag tar studenten känner jag att jag kan klara av det. Snart är jag fri, wohoo!
 
 
 
 
WeHeartIt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (syns bara för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback

    Kontakta mig
    josephine@photojosephine.com