Febuary snaps

En fin solnedgång i Lerum från tågfönsret och lördagsmys med halloumiburgare, spel och film.
 
Alla Hjärtans Dag mys med promenader och pizza.
 
Mer fina solnedgångar och middagsmys med Quynh på Avenyn.My My My

 
Här har det stått still ett tag! Brukar vara dåligt med inspo under vintertider, men nu är det faktiskt dags för en liten uppdatering. Vi är redan inne på februarimånad och livet rullar på. Jag är inne på min sjätte termin i plugget och vi har satt igång lite smått med uppsatsskrivande vilket kommer fortsättas med i slutet av mars. Nu innan dess är det dags för praktik i förskoleklass vilket jag är riktigt tagg på! Kommer bli spännande att prova detta istället för förskola den sista praktikkursen. Sen är det bara uppsats som gäller fram till juni vilket jag också ser fram emot att göra med tanke på vad vi ska skriva om... det är intressanta grejer!
 
Annars då. Jag har firat ett halvår med min kille + myst på alla hjärtans dag! Bara massa kärlek! Jag har hjälpt Carolina att flytta, jobbat några dagar här och där, firat födelsedagar med brunch, haft myskvällar med mina favoritpersoner och frusit i snöiga (slaskiga) Göteborg. Just nu ser jag mest fram emot våren och solen för jag är lite smått trött på den här långa vintern som aldrig tar slut. Men snart så är vi där! Har faktiskt mycket roligt att se fram emot i vår och sommar också som jag inte berättat om... i mars ska jag på två konserter i Stockholm, dels Chainsmokers och sedan Harry Styles veckan efter! Var ett tag sen jag gick på konsert så jag är riktigt jävla taggad på det! Kul att komma iväg till Stockholm en - eller två svängar blir det ju! Sen har jag en resa till Kroatien bokad med min kille och Alicante med familjen och till sist Zakynthos med syrran min. Känns så nice att ha detta bokat och jag är så redo för lite äventyr! Det känns lite när jag inte rest på ett tag så nu är det snart dags igen. Jag behöver lite adrenalinrusher ;). Eftersom jag köpte en Go Pro i höstas också är jag ännu mer taggad eftersom jag bara vill filma och fota massa på fina platser. Dessutom platser jag aldrig varit på som jag alltid velat besöka vilket gör det ännu mer spännande!!
 
I veckan är det första veckan på praktik. På onsdag ska jag se Fifty Shades och i helgen träffa kusin + syster för att sedan avsluta med födelsedagsfirande för en av mina favoritpersoner♥    Kontakta mig
    josephine@photojosephine.com